7 gode råd til hvordan du finder kærligheden

Skrevet af: Running Dinner - Dato: 14. september 2012 - Kategori: Dating råd

1. Hvis du ikke spiller med, kan du ikke vinde. Du skal være yderst heldig, hvis der lige dumper en smuk mand/kvinde ind ad døren uden du har gjort noget selv. Du er simpelthen nødt til at overkomme din egen usikkerhed. 

  2. Sørg for at være den bedste udgave af dig selv. Du skal ikke foregive at være noget andet, end det du er. Kom i tanke om, hvornår du sidst var rigtig sej. Måske har du holdt et godt foredrag, eller du har lavet verdens mest snorlige parallelparkering. Tænk på den følelse det gav dig og fastfrys den.    3. Mit tredje råd er faktisk en teknik til at komme til at tale med ham/hende du har fået øje på. Spørg f.eks. personen hvad han/hun elsker at lave i sin fritid. Så svarer vedkommende måske 'jeg elsker at spille badminton', så svarer du 'nej hvor dejligt' og så har du en positiv samtale kørende, hvis du bliver ved med at stille spørgsmål, der får personen til at svare positivt. Til sidst spørger du f.eks. om han/hun vil have en drink eller med ud og danse. Og så skulle det være med mærkeligt, hvis vedkommende ikke sagde ja.    4. Alle mennesker føler sig hævet over smalltalk. Men hvis du ikke kan smalltalke er du handicappet i en lang række sammenhænge - når det gælder kæresterelationer, jobsammenhænge og mange andre relationer. Du er nødt til at smalltalke for at virke imødekommende.    5. Nye forsøg giver nye resultater. Hvis du altid hænger i en bar og har enormt dårlige erfaringer med det i forhold til at møde nye mennesker, så drop baren! Find på noget nyt, så sker der noget nyt.    6. Folk som ikke er gode i datingsammenhænge, er ofte skrækslagne for at blive afvist. De kan gå og udtænke det helt rigtige tidspunkt til at skrive eller ringe. De kan bruge tre måneder på at få et 'nej'. Det skal man lade være med. Jo hurtigere du får dit nej, desto hurtigere kan du komme videre mod dit næste ja.    7. Det gælder om at komme videre! Jo hurtigere man accepterer en situation, desto hurtigere kommer man videre, og så forsvinder smerten. Jeg er ikke single nu, men jeg har været der, og det hele handler om at komme videre :-)  

Comments

Kommende events