Running Dinner

Event:
Running Dinner
Adresse:
Running Dinner, Afholdes i private hjem, 1352 København K
Dato:
Lørdag, juni 11, 2022 - 18:00
Aldersgruppe:
40-55 år
Pris:
250,00 DKK
Pladser - MÆND:
Ingen ledige pladser
Pladser- KVINDER :
Få ledige pladser!
Tilmeldingsfrist:
Torsdag, juni 9, 2022 - 16:00
 

Running Dinner hjælper skæbnen lidt på vej

Vi tror på, at det giver mest mening at fiske i fiskefyldt farvand. Vi er overbeviste om, at du er din egen lykkes smed. Især er vi sikre på, at man får det samme resultat, som man plejer, ved at gøre som man plejer. Vi er ved, at det ærligste møde mellem to mennesker sker med øjenkontakt. Det eneste du skal, er at vove pelsen en enkelt lørdag aften og turde risikere en forelskelse. Hvad er egentlig det værste, der kan ske? At du misser endnu en genudsendelse i TV?

Information inden din tilmelding!

Husk, at du skal være logget ind på din profil for at kunne gennemføre din tilmelding! Er der ikke flere ledige pladser, så meld dig endelig på ventelisten! Det gør du ved at fortsætte din tilmelding, selvom der udsolgt. Vi åbner løbende op for flere pladser!

Planlægning af par og ruter sker tidligst torsdag eftermiddag inden arrangementet!

Running Dinner er et KÆMPE puslespil! For at sikre at det store puslespil kan gå op, er det vigtigt at rigtig mange vælger ’at huse’ en ret. Hele konceptet er at I spiser hos hinanden, så I skal være villige til at åbne jeres hjem for andre. Enkelte vil bo for langt væk og kan ikke huse. Men er der ikke nok der kan huse, kan vi ikke få det store puslespil til at gå op!

Aldersgrupperne er kun vejledende! Det er tilladt at tilmelde sig den aldersgruppe, hvor man føler sig bedst tilpas. Derfor er tilmelding til en bestemt aldersgruppe ingen garanti for, at man ikke møder mennesker, der falder udenfor aldersgruppen. Ligeledes vil I opleve at Running Dinner oftest deler en aldersgruppe op i to eller lægger to aldersgrupper sammen, når vi planlægger ruterne. Således bliver 4 aldersgrupper ofte til 2 eller 3 aldersgrupper. Naturligvis altid med stort hensyn til jeres alder og oprindelige ønske om aldersgruppe.

Sådan foregår Running Dinner

De deltagende singler sættes af Running Dinner sammen i par. Hvert par er ansvarlig for at tilberede enten en forret, en hovedret eller en dessert. Hver ret spises i en ny lejlighed og du og din partner/rejsefælle møder 3 nye par ved hver ret. Alle spiser altså i 3 forskellige hjem på en aften; forret, hovedret og dessert. Der er 2 par der hjælpes om det store måltid, som er hovedretten. På den måde laver alle mad en gang, er på besøg, og får maden serveret to gange.

Din partner

Deltagerne bliver sammensat i par. Skulle du og din partner være et supermatch, er det selvfølgelig FANTASTISK, men for ikke at lægge helt vildt pres på situationen, så anbefaler vi, at du ser din partner som en rejsefælle for en aften...!

Hvordan

Forud for middagene skal hvert enkelt par aftale, hvordan de skal tilberede det måltid som de er ansvarlige for. Hvorvidt I vil mødes, handle ind og tilberede maden sammen eller om det er den ene af jer der gør det, må I selv aftale. Hvilket måltid I skal stå for, hvem der er din rejsefælle og hvor I ellers skal spise, får I alt sammen information om sidst på eftermiddagen torsdagen før, når I modtager den store spændende informationsmail. Den indeholder al kontaktinfo til de andre deltagere samt rute- og tidsplaner.

Middagene forløber således

Kl. 18.00 Forret - Kl. 20.00 Hovedret - Kl. 22.00 Dessert

Hver ret varer typisk 1,5 time, så har man lige tid til at nå frem til næste "destination" i tide! Typisk med taxa eller på cykel alt efter humør og økonomi! Det er helt op til jer selv.

Økonomi

Dit tilmeldingsgebyr dækker al koordinering og kommunikation omkring date og ruter. I betaler hver især selv udgifter til transport og det måltid I vælger at servere for jeres gæster. Alle medbringer altid selv drikkevarer til samtlige måltider.

Efter middagene

Running Dinner afholder ikke afterparty! Det er derfor helt op til jer selv, at aftale at mødes efter middagene. Vi foreslår jer, at tage på Natcaféen i Gothersgade efter desserten. Der plejer ikke at være så mange mennesker, hvis man kommer før midnat.

Skal du med?

Meld du dig bare til. Det er faktisk ikke så farligt, og alle de andre er også lidt spændte på det hele. Vi lover en uforglemmelig og sjov aften. Og hvem ved? Måske er det dit første møde med din eneste ene!

Rigtig god fornøjelse!

Kærlig hilsen

Team Running Dinner

OBS! Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at skrive til os på info@runningdinner.dk

Relaterede events

Genveje

Primære faneblade